DZ verdeler worden

Bij Van Gossum Technics weten ze wat kwaliteit is. Mogelijks heeft u zelf ook al alle gebruiksgemak en voordelen mogen ervaren van de DZ Vlaanderen producten. Wil u om die reden graag zelf DZ verdeler in Messelbroek worden? Dat kan.

Topkwaliteit

Al onze producten zijn van topkwaliteit. Zowel de ketels, kachels, aanvoersystemen als pellets behoren tot producten uit het betere marktsegment. Innovatie en revolutie zijn standaardbegrippen voor ons en dat merkt u: de nieuwste technologieën, de meest recente toepassingen en systemen, het is allemaal in ons verdeelpunt in Messelbroek te vinden.

We hebben regelmatig leuke pellets promoties in Messelbroek. Alle pellets zijn van topkwaliteit en milieuvriendelijk. De pellets zijn verpakt in makkelijk hanteerbare en stapelbare zakken, voor maximaal gebruiksgemak.

laat hieronder je gegevens na en maak deel uit van ons team

Het team van Van Gossum Technics bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Heeft u interesse om deel uit te maken van onze organisatie en staat u, net als ons, volledig achter de producten? Laat dan hier uw gegevens na en solliciteer voor DZ verdeler! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor verdere toelichting en mogelijkheden.

Van Gossum Technics: installatie, verkoop én onderhoud van pelletkachels en ketels!