Installatie van pelletkachels en zelfs meer !

DZ Vlaanderen  -  Van Gossum technics  - Over ons Van Gossum Technics verzorgt op een uiterst professionele manier de installatie van pelletkachels in Messelbroek. Ons familiebedrijf bestaat uit drie personen: Roald en Benny. Dag in dag uit zijn zij in de weer en zetten zij hun jarenlange ervaring op vlak van sanitair, verwarming en elektriciteit in om u in uw woning een zo optimaal mogelijk woon- en leefcomfort te bieden.

onze andere Mogelijkheden

Badkamerrenovatie

Het team van Van Gossum Technics voert prachtige badkamerrenovaties uit. Elk aspect van uw badkamer wordt door ons team vakkundig onder handen genomen zodat u zelf geen zorgen heeft. Bovendien kan u de volledige klus door één team laten klaren: zowel uitbreken als betegelen, installeren van meubels en verwarming, ...

Pellet-houtverwarming

Van Gossum Technics zorgt voor een feilloze installatie van pelletkachels. Wij hebben diverse modellen die werken op pellets of hout: kachels, thermokachels en ketels. Bovendien verzorgen wij ook de renovatie of installatie van een goede schouw, want die is uiteraard onmisbaar voor een goede werking van uw kachel en ketel.

Infraroodverwarming

Wij plaatsen daar waar u het wenst infraroodpanelen. Infraroodpanelen worden geïnstalleerd ter vervanging van klassieke radiatoren en ze ogen dankzij hun afwerking ook decoratief. Afhankelijk van de ruimte kunnen ze aan de muur maar ook aan het plafond gemonteerd worden.

Offerte

Bent u op zoek naar goede verwarmingsmogelijkheden? Vraag dan bij ons een offerte aan. Wij verzekeren u het beste voorstel voor uw woning: een goede optie, betaalbare kwaliteit en een duurzame oplossing. Formulier uw vraag via het contactformulier of bezoek ons verdeelpunt in Messelbroek.

Van Gossum Technics: installatie, verkoop én onderhoud van pelletkachels en ketels!