Pellet aanvoersysteem

Van Gossum Technics is hoofdverdeler van pelletkachels, pelletketels en het pellets aanvoersysteem WX in Messelbroek. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor de aankoop van verschillende soorten pellets en hebben wij regelmatig interessante promoties.

Werking

Het pellets aanvoersysteem WX is een uiterst revolutionair systeem dankzij het een volautomatisch bijvulsysteem dat elektronisch aangestuurd wordt. Het systeem heeft een krachtige en flexibele zuigkracht waarbij de pellets uit de opslagtank naar de kachel of ketel gevoerd worden. U kan het toestel helemaal (laten) instellen naar wens: elk systeem is op die manier perfect afgestemd op uw eigen noden en behoeften en staat los van vooraf geprogrammeerde, algemene instellingen.

Kenmerken

Met het revolutionaire pellets aanvoersysteem WX bouwt en gebruikt u een eigen opslagunit zodat u niet aangewezen bent op de aankoop van individuele verpakkingen die snel opraken. Het systeem is perfect op maat zodat het optimaal economisch afgestemd is op uw woning. De installatie is uiterst eenvoudig en kan dus snel gebeuren. Bovendien werkt dit systeem voor zowel pelletketels als pallet kachels. Ontdek hier alvast enkele van de talrijke mogelijkheden of kom langs in ons verdeelpunt in Messelbroek.

Van Gossum Technics: installatie, verkoop én onderhoud van pelletkachels en ketels!