DZ Promoties

Bij Van Gossum Technics kan u op verschillende momenten interessante promoties in Messelbroek vinden. Van Gossum Technics is officiële verdeler van de topkwaliteit DZ Vlaanderen producten.

Aanbod

Ons aanbod is zeer uitgebreid en gaat van diverse types en modellen kachels en ketels tot aanvoersystemen en pellets. Ook voor algemene installatie- en renovatiewerken kan u bij ons terecht. Voor elke klus in sanitair, verwarming en elektriciteit staat ons team klaar om u te helpen.

Daarnaast kan u ook een beroep doen op onze kwaliteitsvolle service indien er een herstelling uitgevoerd moet worden, of wanneer er zich een defect voordoet aan uw installatie.

Promoties

Op regelmatige tijdstippen lanceren wij interessante promoties op diverse materialen, toestellen en benodigdheden. Waar u al zeker kan zijn van een eerlijke en correcte prijs, doen we er soms nog een schepje bovenop.

Toonzaalmodellen, producten die uit het assortiment verdwijnen,... u kan ze aan voordeeltarief aanschaffen in ons verdeelpunt in Messelbroek. Bekijk hier de huidige promoties of neem contact met ons op voor meer informatie.

Van Gossum Technics: installatie, verkoop én onderhoud van pelletkachels en ketels!